Accordeon- en harmonicafestival Varsseveld

Datum: november 12, 2017

Tijd: 11.00-17.00u

Locatie: Radstake, Heelweg

Zweverink Muziek is hierbij aanwezig met een stand.

Zondag 12 november a.s. organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging  weer een accordeon- harmonicafestival bij Zalencentrum de Radstake, Twenteroute 8 in Heelweg bij Varsseveld.Ook dit jaar heeft   VAV  weer het initiatief genomen om een festival te organiseren waar accordeons en harmonica’s samen spelen.

Op deze middag zullen ca. 30  accordeongroepen, harmonicagroepen en  individuele spelers van zich laten horen, sommige aangevuld met zang. Totaal bijna 250 spelers. Ze komen uit alle hoeken van het land, Accordeonverenigingen, harmonicagroepen als individuele spelers uit Gelderland, Groningen, Friesland,Overijssel, Utrecht, Limburg, Noord-Brabant en zelfs uit Duitsland

Het belooft een geweldige middag te worden, met zeer uiteenlopende muziek, van vrolijke feestnummers tot concertmuziek. En dit alles verdeeld over alle zalen van De Radstake waar van 11.00 uur tot 17.00 uur non-stop muziek ten gehore wordt gebracht. Voor de vrije spelers is dit jaar een extra zaal gereserveerd, zodat die ook aan hun trekken komen, evenals de vrije spelers op steirische harmonica.Voor de spelers is de zaal om 10.00 uur al geopend.
Het programma is bijna vol maar er is nog beperkt speelruimte dus als u nog idee hebt om mee te doen neem in elk geval even contact op.

De middag wordt omstreeks  16.30 uur groots afgesloten met een gezamenlijk nummer voor accordeon, keyboard en harmonica’s. Dit nummer is speciaal voor deze gelegenheid geschreven door Feico van Soest, de dirigent van VAV.
Aansluitend op dit spektakelstuk kunt u , tegen betaling van € 14,– pp, gebruik maken van een stampottenbuffet boerenkool en hutspot.
De Varsseveldse Akkordeon Vereniging hoopt u te ontmoeten op dit festival!

Locatie:       Zalencentrum de “ Radstake”, Twenteroute 8 in Heelweg bij  Varsseveld
Aanvang:     11.00 uur
Einde:          17.00 uur
Entree         € 4,00   per persoon