Folklore Festival Delden

Datum: augustus 20, 2023
Tijd: 11:00 - 17:00
Locatie: de Wendezoele aan de Twickelerlaan 14 in Ambt Delden (vlakbij kasteel Twickel).

Zondag 20 augustus kan er vanaf 11.00 uur genoten worden van een ouderwets gezellig Folklore Festival bij de Wendezoele. En de weersvooruitzichten zijn goed!
Diverse muzikanten uit het hele land komen op dit prachtige Twickelerf muziek maken. Op het podium oa. Annie & Marie, Jong talent Kjeld, Recreantenorkest van de Larense Accordeon Vereniging, Folkloristische dansgroepen: Midden Twenthe, De Hoolter Daansers, De Brookmoaten en het Steirisch harmonica orkest Lochem. Verder vele duo’s, trio’s en solisten overal op het terrein. Zelf instrumenten uitproberen kan ook.
Uiteraard wordt er gezorgd voor een ruime keuze aan drankjes (koffie/thee, bier, wijn, fris) en zijn er hamburgers, pannenkoeken en krentenwegge voor de liefhebbers en natuurlijk een zomers ijsje voor jong en oud. Er wordt afgerekend met ‘muntjes’ die bij een speciale kassa verkrijgbaar zijn voor € 1,25 (rode) of € 2,50 (groene) per stuk.
Dus voor een onvergetelijke dag voor het hele gezin kom je op zondag 20 augustus naar de Wendezoele aan de Twickelerlaan 14 in Ambt Delden (vlakbij kasteel Twickel)! Er is voldoende parkeergelegenheid en het erf is rolstoelvriendelijk ingericht.
Entree volwassenen € 5,– en kinderen t/m 12 jaar € 1,50. De allerkleinsten tot 4 jaar hebben gratis toegang. Kinderen hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. Mogelijk is een donateurskaart voor u goedkoper. Kijkt u daarvoor op www.wendezoele.nl.

Dus voor een vrolijke, onvergetelijk dag voor het hele gezin kom je op 20 augustus a.s. vanaf 11.00 uur naar de Wendezoele aan de Twickelerlaan 14 in Ambt Delden (vlakbij kasteel Twickel).