Gitaren

Bezoekers van onze winkel zeggen het vaak: ‘Wat ontzettend veel gitaren!’ Dat klopt. Keuze genoeg. Akoestisch en elektrisch en van instapmodellen tot modellen voor de meer gevorderde gitaristen. En onze service reikt ver, zodat je blijft spelen. Van snaren verwisselen tot reparaties.

(lees hieronder verder)

 

Twijfel niet
Sta je wel eens te twijfelen bij een gitaar die je bij Aldi of Lidl aantreft? Twijfel niet langer maar loop eens bij ons binnen. Voor dezelfde prijs hebben wij gegarandeerd ook iets te bieden. Maar dan inclusief een goed advies en service. We zien de filiaalchef bij de Aldi nog niet zo snel uitleggen wat eigenlijk het verschil is tussen een Spaanse- en een western-gitaar.

Gitaarles
En als je wilt wijzen we de weg naar een goede gitaarleraar, zodat je tijdens je volgende vakantie iedereen rond het kampvuur versteld zult doen staan.

Versterkers
Bij een elektrische gitaar hoort een versterker. Hebben we ook. Kleintjes voor je studie (en voor de buren) tot de echte buizenbeesten van Marshall en Hughes & Kettner.

Effecten
Toe aan je eerste bandje of een nieuw geluid? Dan kun je bij ons terecht voor effectapparaten, variërend van wahwah tot distortion voor het betere scheurwerk.

 

Vaste service-prijzen:

xvive-mini_pedals

Snaren vervangen

(prijs excl. snaren)
10
00
  • Gitaar en bas
  • Incl. stemmen

 

 

 

Hier vind je binnenkort meer prijzen/Hier een kleine greep uit ons assortiment!

FSCEHG

FKVCD

FKV

FVBMB

FG1HCE

FECV

R2M

R2K

R2SMPBK

R3MCE

R3SKCE

R3CECE

R3KCE

R3SBCE

R3SMPCEBK

R3SRCE

R5SM

DD11M-NS

GD10-NS

GF15CE-NAT

GN75CE-TBK

EF341SC

GN71CE-BSB

Hyvibe 10

T70A

T70DCE

T177BCE

T177JCE

T177J12CE

T90PE

GLA W-DEATH-ACE