Zweverink Muziek Webshop

Welkom in onze webshop. Momenteel bestaat het grootste deel van de artikelen hier uit bladmuziek van Michlbauer Harmonikawelt. Meer informatie hierover vindt u hieronder. In de shop zijn nu ook mondharmonica’s van Suzuki te vinden. 

De komende tijd voegen we steeds meer artikelen toe aan de webshop. Daarbij gaat het om slechts een klein deel wat we daadwerkelijk hebben te bieden in onze winkel. Dus kom langs of bel of mail ons. We helpen graag. 

Veilig betalen

Betalen kan veilig via iDeal. Maak je geen gebruik van telebankieren? Dan sturen we graag vooraf een factuur die u per bankoverschrijving kunt betalen. Na ontvangst van de betaling sturen we de bestelling meteen naar je toe.

 Verzendkosten:

– We hanteren een vast bedrag voor verzending: €4,85 voor een brievenbuspakketje en €7,95 voor een standaardpakket
– Bij bestellingen van 75 euro of meer: verzending gratis
– Bestellingen afhalen in onze winkel kan natuurlijk ook
(geef dit aan bij het afrekenen en de verzendkosten vervallen automatisch)

Voor de algemene voorwaarden voor verkoop via onze webwinkel: KLIK HIE

Koop hier alle Michlbauer bladmuziek + cd's

Alle populaire bladmuziek en cd’s van Michlbauer Harmonikawelt bestel je nu gemakkelijk en snel bij Zweverink Muziek

Belangrijk:
We hebben geen voorraadaanduiding aan onze producten toegevoegd. We hebben nagenoeg de hele catalogus in voorrraad, maar het kan voorkomen dat een enkel boek of cd bij ons in bestelling staat. Je krijgt dan per omgaande bericht en kunt kiezen voor wachten op het bestelde boek, een andere boek uitkiezen of de koop annuleren.

De beschrijvingen van uitgaven zijn in de Duitse taal. Heb je hulp nodig? Mail of bel ons gerust.

 

Meer over de uitgaven van Michlbauer:

  • Ga met de cursor over de afbeelding om details te bekijken.
  • Bekijk de gehele afbeelding in maximaal formaat door er op te klikken.
  • Bij kolommen achter de titels van de uitgaven bevatten afkortingen (Re = Reihen, HB = HBass, Mo = Mollakkorde,HT = Halbtöne). De vertaling: Rijen, Hbas, Molakkoorden en Halftonen.
  • Bij de details is bij ‘bindung’ vaak sprake van ‘klammer’. Dit betekent dat het boek is gebonden met nietjes. Een spiralbindung is een kunststof ringband en Wire’O een metalen spiraalbinding.