Overige instrumenten

Als regionale muziekwinkel moeten we van alle markten thuis zijn en dat zijn we dan ook. Naast de elders op deze website genoemde zaken bieden we ook keyboard, blaasinstrumenten en veel perscussie-instrumenten. We weten aan welke (studie-)instrumenten de muziekdocenten de voorkeur geven en hebben die dan ook meestal gewoon op voorraad. Dat geldt ook voor de meest gebruikte studieboeken.

(lees hieronder verder) 

Scholen
We leveren aan scholen en instellingen waar muziek deel uitmaakt van de pedagogiek. We hebben hier veel ervaring mee en halen het meeste uit het besteedbare budget. Neem contact op voor meer informatie.

Muziekles
We weten de weg naar de beste muziekdocenten in de regio. En lessen voor accordeon en harmonica geven in eigen huis. Eigenaresse Dinie Zweverink bespeelt beide instrumenten zelf en is al decennia lang dirigent van accordeonorkesten in de gemeente Lochem. 

Collectie
Een greep uit onze collectie: elektrische piano’s, mondharmonica’s, microfoons, gitaarversterkers, effectapparatuur, muzieklessenaars, alle mogelijke kabels. blokfluiten, dwarsfluiten, saxofoons, klarinetten, keyboard, cajons, drumaccessoires, basversterkers, e.v.a.